Youtube LinkedIn Twitter
010 - 40 20 343 info@smart-port.nl

Youtube

Downloads

Quick scan Lange termijn impact corona pandemie op Rotterdamse haven

Op welke wijzen gaat deze corona crisis de ontwikkeling van de Rotterdamse haven op de lange termijn mogelijk beïnvloeden? Onderzoek naar de lange termijn impact van de corona pandemie op de Rotterdamse haven.

SmartPort Whitepaper ISOLA

A more efficient use of assets in the logistics network, a better adoption of synchromodality and an increase of market chances. The Isola research has recently produced a number of interesting results. Download the Whitepaper here.

Visuals 2019

SmartPort deelt alle projecten in visuals. Hier verduidelijken wij in beeld de onderzoeksvraag, de samenwerking, de potentie en de impact van onze onderzoeken. Download hieronder de pdf versie voor 2019 en deel de kennis van SmartPort!

SmartPort Position paper 
Rotterdam Hydrogen Hub

Ter gelegenheid van het CEO Diner 2019 is deze position paper samengesteld over de rol van waterstof in de toekomst van de Rotterdamse Haven.

SmartPort whitepaper SmartShipping

How digitalization and advanced automation of barges, service vessels and sea ships create new opportunities and challenges for the maritime industry

Haven Innovatie Barometer – rapport

Een kwantitatief en kwalitatief onderzoek naar de innovatiekracht en het innovatieklimaat in en rondom de Rotterdamse haven

TruckPlatooning

Vanaf 2022 moeten er 100 truck platoons per dag uit de Rotterdamse haven vertrekken met goederen bestemd voor het Europese achterland. Download hier het verhaal over SmartPort en Truck Platooning.

Direct contact

Meer informatie?

Wilt u een afspraak of meer informatie over onze projecten? Of wenst u onze SmartPort Community NewsLetter te ontvangen?

Wordt teruggebeld

Wilt u gebeld worden? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op.