Youtube LinkedIn Twitter
010 - 40 20 343 info@smart-port.nl

Youtube

Downloads

Haven Innovatie Barometer – rapport

Een kwantitatief en kwalitatief onderzoek naar de innovatiekracht en het innovatieklimaat in en rondom de Rotterdamse haven

SmartPort whitepaper SmartShipping

How digitalization and advanced automation of barges, service vessels and sea ships create new opportunities and challenges for the maritime industry

Visuals 2019

SmartPort deelt alle projecten in visuals. Hier verduidelijken wij in beeld de onderzoeksvraag, de samenwerking, de potentie en de impact van onze onderzoeken. Download hieronder de pdf versie voor 2019 en deel de kennis van SmartPort!

TruckPlatooning

Vanaf 2022 moeten er 100 truck platoons per dag uit de Rotterdamse haven vertrekken met goederen bestemd voor het Europese achterland. Download hier het verhaal over SmartPort en Truck Platooning.

Visuals

SmartPort deelt alle projecten in visuals. Hier verduidelijken wij in beeld de onderzoeksvraag, de samenwerking, de potentie en de impact van onze onderzoeken. Download hieronder de pdf versie en deel de kennis van SmartPort!

Direct contact

Meer informatie?

Wilt u een afspraak of meer informatie over onze projecten? Of wenst u onze SmartPort Community NewsLetter te ontvangen?

Wordt teruggebeld

Wilt u gebeld worden? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op.