Youtube LinkedIn Twitter
010 - 40 20 343 info@smart-port.nl

Youtube
Joan van Winsen | Communicatie & Event manager

‘Vertalen van wetenschappelijk onderzoek naar toepasbare kennis’

Joan van Winsen – Vanuit mijn achtergrond in public relations en events ben ik via de communicatie afdeling van Koninklijke Vopak  bevlogen geraakt door de Rotterdamse Haven. De grote drijfkracht van de innovatieve denkers binnen deze unieke locatie. Na een aantal jaar voor Deltalinqs werkzaam te zijn geweest, ben ik sinds de start van SmartPort in 2015 betrokken bij de ontwikkeling van dit sterke initiatief. In mijn huidige rol richt ik mij op het vertalen van de wetenschappelijke kennis naar heldere content en de organisatie van diverse events om deze kennis te delen. De impact die wij bij SmartPort voor ogen hebben leidt tot versnelling van de innovatie van de Rotterdamse haven en daar maak ik graag deel van uit!

Joan van Winsen

Communicatie & Event manager

010 4020338

joan.van.winsen@smart-port.nl