Youtube LinkedIn Twitter
010 - 40 20 343 info@smart-port.nl

Youtube
Joan van Winsen | Communicatie & Event manager

‘Vertalen van wetenschappelijk onderzoek naar toepasbare kennis’

Joan van Winsen – na mijn opleiding public relations & eventmanagement heb ik de fijne kneepjes van het vak mogen leren bij o.a. Joop van den Ende Theaterproducties en het Bilderberg Hotel. Op de communicatie afdeling van Koninklijke Vopak ben ik bevlogen geraakt door de Rotterdamse Haven en de grote drijfkracht van de innovatieve denkers binnen deze unieke locatie. Na het bieden van ondersteuning aan diverse domeinen binnen Deltalinqs, ben ik sinds de start van SmartPort in 2015 betrokken bij de ontwikkeling van dit sterke initiatief. In mijn huidige rol richt ben ik gericht op de communicatie van de gezamenlijk ontwikkelde kennis met de focus op de ontwikkeling van de Smartest Port. De impact die wij bij SmartPort voor ogen hebben leidt tot fenomenale innovatie van de Rotterdamse haven.

Joan van Winsen

Communicatie & Event manager

010 4020338

joan.van.winsen@smart-port.nl