Youtube LinkedIn Twitter
010 - 40 20 343 info@smart-port.nl

Youtube

Elektrisch rijden is een populaire techniek voor lichte voertuigen welke korte afstanden afleggen, maar wanneer we weer verder kijken naar andere modaliteiten zoals trucks, schepen en vliegtuigen laten deze niet dezelfde vooruitgang zien. Deze modaliteiten hebben energie dragers nodig met een veel hogere energie dichtheid waarbij synthetisch brandstoffen of groene waterstof de oplossing kan bieden.

De resultaten van het E-Fuels onderzoek; E-Fuels: towards a more sustainable future for truck transport, shipping and aviation zijn in september gepubliceerd. Wat betekenen die resultaten nu en wat zijn de perspectieven vanuit verschillende bedrijven? Dat is het thema op 24 november in de SmartPort Communitysessie Power-2-Fuels.

Datum:           Dinsdag 24 november 

Tijd :                10.00 – 11.30
Locatie :         Online

Tijdens de sessie worden vragen beantwoord zoals; welke van deze brandstoffen hebben de meeste potentie? Hoe verschilt de potentie per modaliteit? Wat is er nodig om deze brandstoffen in de haven van Rotterdam te produceren? Deze vragen en andere hebben wij nodig voor verder onderzoek.

Wil je meedoen, maar heb je geen uitnodiging ontvangen? Stuur een mail naar joan.van.winsen@smart-port.nl