Youtube LinkedIn Twitter
010 - 40 20 343 info@smart-port.nl

Youtube

SmartPort Projectontwikkelaar Futureproof Port Infrastructure (0,5 fte)
Wil je deel uitmaken van de Smartest Port? Is innovatie een onderdeel van jouw dagelijks bestaan? Denk je mee met de visionairs van de Rotterdamse Haven? SmartPort is op zoek naar de nieuwe projectontwikkelaar Futureproof Port Infrastructure!

Wat is SmartPort?

SmartPort is het kennis instituut van de Rotterdamse haven en is opgezet door Deltalinqs, het Havenbedrijf Rotterdam, de Gemeente Rotterdam en de twee universiteiten TU Delft en de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het doel van SmartPort is om samen met het havenbedrijfsleven onderzoeksvragen te formuleren en beslisinformatie te leveren aan het havenbedrijfsleven. Leidende thema’s zijn: de energie transitie, digitalisering in de logistiek en automatisering.

Wat je ga doen?

Als Projectontwikkelaar ontwikkel je samen met het Rotterdamse havenbedrijfsleven en publieke partijen nieuwe inzichten voor de ontwikkeling van de haven van de toekomst, op het gebied van de Roadmap Futureproof Port Infrastructure. Je hebt de dagelijkse leiding over de projecten en staat in nauw contact met het Boegbeeld van deze Roadmap en werkt samen met top-wetenschappers. Je draagt bij aan de disseminatie van de ontwikkelde kennis om impact te realiseren.

Jij…

gaat graag op zoek naar innovatieve kansen en je beschikt over een breed netwerk in de Rotterdamse haven. Je benadert bedrijven en overheden om nieuwe onderzoeksideeën te ontwikkelen. Vier keer per jaar weet jij een sterk inhoudelijke community sessie te organiseren waar overheid, wetenschap en bedrijfsleven bij elkaar komen om uitkomsten van projecten te delen of nieuwe project ideeën te lanceren.
In nauwe samenwerking met de andere projectontwikkelaars van de Roadmaps Smart Logistics, Smart Energy & Industry en World Port City werk je enthousiast mee aan de doelen van de SmartPort programma’s.

Team SmartPort

Wij zijn een jong gedreven team met een sterke ondernemersdrift. Wij zijn gericht op de haven van morgen en werken samen hard aan onze missie, met opgestroopte mouwen, op z’n Rotterdams.

Wij vragen

– WO-denkniveau
– Enthousiaste en ondernemende open houding
– 
Iemand met een hart voor innovatie en de haven
– Beschikbaar voor 20-24 uur (flexibele invulling mogelijk)

Geïnteresseerd?
Stuur je motivatie in woord of beeld vóór 8 september naar dirk.koppenol@smart-port.nl.
Wil je meer informatie? Bel naar SmartPort office tel. 010-4020343