Selecteer een pagina

Blijf up tot date met de laatste wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen en kom naar de TU Delft Research Exhibition op 6, 7 en 8 Juni 2017.  Doel van het event is om een select gezelschap onderzoekers in contact te brengen met mogelijke partners uit het bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen.

Er zijn 175 projecten te zien waar door wetenschappers van de TU Delft aan wordt gewerkt. Deze ‘state-of-the-art’ innovatieve ideeën hebben het potentieel om, in samenwerking met externe partners, maatschappelijk toepasbaar te worden gemaakt. Het hele programma kun je hier bekijken. Behalve de tentoonstelling zijn er ‘speedlectures’ met interessante sprekers en excursies naar verschillende onderzoeksfaciliteiten zoals bijvoorbeeld Floodproof Holland, de Boeing vliegtuigromp en het Else Kooi Lab.

Dinsdag 6 en woensdag 7 juni zijn specifiek bedoeld voor respectievelijk het bedrijfsleven (dinsdag) en de overheid & kennisinstellingen (woensdag). Registratie vooraf is nodig om het terrein te kunnen betreden. Voor meer informatie en registratie: www.tudelft.nl/exhibition .