Youtube LinkedIn Twitter
010 - 40 20 343 info@smart-port.nl

Youtube

Afgelopen zondag heeft SmartPort in samenwerking met TNO, Rijkswaterstaat en Jumbo Supermarkten een item over Truck Platooning mogen uitzenden bij het programma Doe Maar Duurzaam op RTLZ.

De haven van Rotterdam is één van de belangrijkste kruispunten van de goederenstroom ter wereld. Daarom zoeken ze in Rotterdam continue naar een antwoord op de vraag hoe het slimmer, efficiënter, beter en duurzamer kan. Digitalisering en automatisering bieden grote kansen om logistieke processen efficiënter te maken. In dit kader hebben SmartPort, TNO en Rijkswaterstaat de handen ineen geslagen om dit doel te realiseren. Michel Jak van SmartPort, Robbert Janssen van TNO en Dirk Jan de Bruijn van Rijkswaterstaat laten in Doe Maar Duurzaam zien welke oplossing zij hiervoor hebben bedacht.

Alles over truck-platooning was zondag 17 december te zien in de uitzending Smart City van Doe Maar Duurzaam; een informatief programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van Energie tot Duurzaam Ondernemen en van Milieu tot Bouw. Doe Maar Duurzaam is het totaalplaatje van verschillende duurzaamheidsaspecten om mensen bewust te maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven.

Herhalingen van dit programma op RTLZ op:
maandag 18 december om 7.30 uur

Woensdag 20 december om 10.30 uur
Vrijdag 22 december om 13.05 uur
Zaterdag 23 december om 16.30 uur

Of bekijk het item via deze link 

Voor vragen of informatie over Doe Maar Duurzaam / RTLZ:
Nicole Meeuwsen
nicole@titantelevision.nl
085-4017001