Youtube LinkedIn Twitter
010 - 40 20 343 info@smart-port.nl

Youtube

‘Wat als het lukt?’ #SmartPortSummit2018
SmartPort heeft kennis te delen dit jaar; een heleboel kennis. Ruim 45 projecten zijn of worden nog dit jaar afgerond. Kennis over de energietransitie, digitalisering en automatisering van de logistiek en de maritieme infrastructuur. Deze kennis willen wij delen tijdens onze SmartPort Summit 2018 op 15 november in Ahoy, Rotterdam.

Wat als het lukt? Wat als alle ontwikkelde kennis wordt toegepast, hoe ziet de Rotterdamse Haven er dan uit in 2050? Dat is het thema voor deze SmartPort Summit. Wij werken nu hard aan een effectief en inhoudelijk programma om op donderdag 15 november deze kennis en toekomstige impact te delen en te vergroten. Zonder ‘moeilijk’ te doen uiteraard, gewoon Rotterdams. Tipje van de sluier… ‘praktische ervaringsdeskundigen’ en ‘interactief’ zijn rood omcirkeld in het concept programma.

Wilt u ook aanwezig zijn, maar u heeft de Save-The-Date niet persoonlijk ontvangen? Dan kunt u een email richten aan joan.van.winsen@smart-port.nl met uw gegevens. Voor vragen neem contact op met SmartPort tel.010-4020338.