Selecteer een pagina

Op 13 juni 2017 organiseren wij de Community sessie Smart Logistics met het thema Digital Ports.
Een team master studenten van TU Delft en Erasmus Universiteit zijn aan de slag gegaan met een white paper over Blockchain en havenlogistiek. Deze white paper is inmiddels opgeleverd en de resultaten worden tijdens deze community sessie gepresenteerd. U kunt als een van de eerste de white paper in ontvangst nemen!  Professor Rob Zuidwijk van de Erasmus Universiteit, introduceert een onderzoeksvoorstel dat ingaat op de toepassing van blockchain technologie in synchromodale ketens.

Het onderzoek Data for compliance e-commerce shipments leggen wij graag aan u voor. Door het toenemende aantal e-commerce zendingen wordt de douane geconfronteerd met extra controles, dit heeft impact op het logistieke proces. Hoe kunnen wij met deze uitdaging omgaan? We zijn ons ervan bewust dat het aantal projecten op het gebied van digitalisering in een rap tempo toeneemt. We willen u dan ook een overzicht bieden van de onderzoeken die spelen en waar dit alles toe moet leiden. Uiteraard gaan we graag de discussie aan over eventuele witte vlekken of onderzoeksvragen die naar aanleiding hiervan nog leven.

Datum: dinsdag 13 juni – Tijd: 09.00 – 12.00 uur, incl. inloop met koffie en afsluitend een lunch
Locatie: Port City II – 1e etage – entree via PII, (trap) Waalhaven z.z. 19, Rotterdam

Aanmelden via joan.van.winsen@smart-port.nl , bij voorkeur vóór 9 juni. Mocht u vragen hebben, kunt u contact opnemen met Roy van den Berg, via roy.van.den.berg@smart-port.nl of via SmartPort Office – Joan van Winsen, tel. 010-4020338