Youtube LinkedIn Twitter
010 - 40 20 343 info@smart-port.nl

Youtube

MCS bestaat 20 jaar en dit wordt gevierd op donderdag 14 september. Het wordt een feestelijk evenement waar vooral kennis wordt gedeeld.

Upgrade 20.17 
Voor hun business partners zoekt MCS al 20 jaar de grenzen op van de technische communicatiemogelijkheden. Er is op dit moment volop activiteit in de markt van Industriële Internet of Things-oplossingen en Private Mobile en IoT-netwerken. Het jubileumjaar start met een nieuw jasje, een nieuwe website, een webshop: een ‘upgrade’. Op 14 september wordt u meegenomen in de ‘Upgrade 20.17-filosofie’. Met o.a. de introductie van de ITalks IoT suite wordt de partners een nieuwe ‘tool’ geboden om snel en succesvol IoT-projecten op te starten. Ook worden de eerste VoLTE-toestellen gedemonstreerd geschikt voor het MCS Private VoLTE netwerk. Twee grote stappen voorwaarts voor de business partners die u niet mag missen.

Keynote Speaker
De keynote speaker Michiel Jak van SmartPort zal u inspireren met zijn verhaal. Hij zet uiteen hoe SmartPort een verbindende en stimulerende rol heeft in de samenwerking die nodig is om de complexe uitdagingen van het havengebied Rotterdam aan te gaan en de ambities te realiseren. Natuurlijk worden ook hier IoT oplossingen ingezet om deze ambities te realiseren.

Informatie
Het event vindt plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam – meer informatie en aanmelding kan via deze link