Select Page

Op donderdag 8 juni 2017 vindt de vierde editie van het Rotterdams Havenevenement plaats. De STC-Group is gastheer op deze avond aan de Lloydstraat 300. De haven van Rotterdam zit boordevol talenten die allen bijdragen aan het succes van Mainport Rotterdam. Deze avond zetten wij een aantal van deze talenten in het zonnetje. U bent van harte uitgenodigd om op donderdagavond 8 juni a.s. aanwezig te zijn en te zien welke talenten deze avond naar huis gaan met de titels en prijzen. Deze avond zijn er winnaars binnen maar liefst vijf categorieën, te weten;

  • Jong Haventalent, titel voor de ambitieuze young professional met eigen visie op de haven;
  • SmartPort Scriptieprijs, prijs voor de universitaire student met de beste scriptie voor een havengerelateerd onderwerp;
  • MCR-prijs, prijs voor de meest talentvolle laatstejaars MBO’er in opleiding;
  • Havenwerker van het Jaar, titel voor de operationeel medewerker die uitblinkt in collegialiteit en resultaat;
  • Beste Havenidee, nieuwe prijs voor HBO-studenten die een innovatief idee of toepassing ontwikkelen en uitvoeren voor de maritieme sector.

Het Rotterdams Havenevenement is voor iedereen die de genomineerden, en,werken en leren in, de Rotterdamse haven een warm hart toedraagt.  De avond start om 19.00 uur met een ontvangst. Om 19.30 uur start het programma.
Het Rotterdams Havenevenement is een initiatief van Havenbedrijf Rotterdam, Deltalinqs, Marine Club Rotterdam, Jong Havenvereniging en de STC-Group.