Youtube LinkedIn Twitter
010 - 40 20 343 info@smart-port.nl

Youtube

De energie transitie is een veel besproken onderwerp, maar hoe ziet uw brandstoffenmix eruit in 2030? Welke ontwikkelingen vinden nu plaats en welke impact gaan zij hebben op uw bedrijf? Om de klimaatdoelstellingen te halen moeten ook de brandstoffen schoner worden. Synthetische brandstoffen bieden een veelbelovend perspectief, met name voor de luchtvaart, scheepvaart en het lange afstandswegtransport, maar op dit moment is er nog veel onduidelijk over hun potentiële impact, benodigde aanpassingen en de business case. Samen met genodigden van SmartPort, VoltaChem en TNO werken wij aan een visie op de toekomst hierop.

Op 6 september organiseren wij een workshop waarin de huidige ontwikkelingen en de sectoriële context aan bod komen om tot een eerste visie te komen op dit onderwerp. Genodigden zijn bedrijven uit de luchtvaart, scheepvaart en het wegtransport, havenbedrijven en opslagbedrijven. Samen willen we verkennen welke opties er zijn, welke visie voor deze toepassingsgebieden en waar synergieën tussen sectoren kunnen worden behaald. Op basis van de  gezamenlijke visie en mogelijke ‘witte vlekken’ willen we verdere stappen gaan zetten.

Uitnodigingen voor deze workshop zijn verzonden. Voor vragen kunt u contact opnemen met Natalya Rijk (natalya.rijk@smart-port.nl) of de SmartPort Office – Dominique van Westenbrugge, tel. 010-4020343.