010 - 40 20 343 info@smart-port.nl

Wat zijn de gevolgen van digitalisering, automatisering en de energietransitie op de huidige economie? Hoe gaan bedrijven en overheden hier mee om en hoe kunnen nieuwe business modellen en governance hier een versnellende rol spelen? Door onderzoek en de ontwikkeling van toepasbare kennis kunnen wij gezamenlijk hier de juiste antwoorden op vinden. Business Model Innovation is hét thema tijdens de SmartPort 3 years anniversary.

Op 18 april delen wij graag de ontwikkelde kennis en de impact van voor Business Model Innovation. Op drie van onze programma’s tonen wij de toepasbaarheid en gaan wij, samen met u en de experts, de uitdaging aan om in actieve setting te komen tot een manifest voor transitie versnellende Business Model Innovation.
Programma’s
1. Elektrificatie van het HIC
2. Truck Platooning
3. Predictive Assetmanagement Haven Infrastructuur

Omdat ons thema naadloos aansluit bij dat van het Havencongres Rotterdam, hebben we samen met Management Producties besloten deze twee topevents dit jaar te verenigen. Een unieke combinatie van wetenschap, strategie, innovatie en netwerken met 250+ havencollega’s. 

Dagprogramma
SmartPort Congres                09.00 – 12.00 uur
Netwerklunch                         12.00 – 13.30 uur
Havencongres                        13.30 – 17.30 uur

Locatie       
Lantaren Venster, Rotterdam

Wilt u deelnemen en heeft u geen uitnodiging ontvangen? Stuur een email naar joanvanwinsen@smart-port.nl.